снимки: Фейсбук, група Варна Павета от строежа на новия бул. Левски

...
снимки: Фейсбук, група Варна Павета от строежа на новия бул. Левски
Коментари Харесай

Сигнал във Фейсбук: Заснеха мъж с джип да си прибира павета от най-големия строителен обект във Варна

снимки: Facebook, група Варна 

Павета от градежа на новия бул. " Левски " във Варна бяха натоварени в джип и откарани в незнайна посока, евентуално с цел да послужат на персоналните потребности на притежателя на колага. Тази информация беше публикувана от жител, станал очевидец на случката.

Кадри от дейностите на мъжа с джипа бяха оповестени във фейсбук групата " Варна ", съпроводени със следния коментар от админа:
" На всички е известно, че във Варна текат голям брой поправки, само че дали на всички ни е ясно, че " загубите " - кражбите, ги плащаме всички ние, с цел да може някой хитрец да си подреди двора, алеята пред портата или просто паркомясто... Няма значение какво! Факт е, че всеобщо се краде от строителните обекти, както е и факт, че на никой не му прави усещане, още по-малко на строителите. Посред бял ден, с персоналния си автомобил, пред погледите на служащите... Да, не е той, този който цялостни колата, а две деца от малцинствата, на които той най-после " обилно " заплаща! Място - Автогара Варна.... Тичайте, до момента в който към момента има за крадене, а останалите, дето нямат храброст да крадат, ще заплащат за комфорта и удобството на тези дето имат. "



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР